Edicions Cal·ligraf

Gran cabotaje. Del Mar Rojo a Barcelona con escala en Port Natal

Gran cabotaje. Del Mar Rojo a Barcelona con escala en Port Natal

Narrativa
ISBN:978-84-942994-4-5
publicat: gener 2015
14.00 x 21.00 cm
173 pàg.
en estock
llibre en espanyol

"Navegábamos en demanda del Mar Rojo aprovechando la contracorriente costera que discurre por el Canal de Mozambique a pocas millas de la provincia portuguesa de ultramar de igual nombre. Con el Canal de Suez cerrado a cal y canto, nuestro armador, un italiano de Pésaro con domicilio fiscal en Lugano, se había empeñado, mediante la circunnavegación de África, en mantener una línea más o menos regular con el mítico y bíblico Mar Eritreo.”

Un apassionant viatge en companyia d'un jove en la seva iniciació com a segon oficial d'un vaixell mercant ... "però ell era el capità i jo el segon oficial en el meu primer embarcament de pilot i calia empassar quina."
A través del viatge al voltant d'Àfrica descobrim ciutats i ports mítics d'aquell continent: Beira, Aden, Djibouti, Port Natal, etc. Però sobretot la vida diària d'un vaixell mercant a la dècada dels setanta del passat segle. Un microcosmos en el qual s'aguditzen els caràcters i la convivència és un exercici d'equilibris que no sempre es manté.
 

- llegir un fragment -

Sala de prensa

18.00 - en estock -

Altres llibres de la col·lecció Narrativa