Edicions Cal·ligraf

Zeitnot.           El Dietari del Procés II

Zeitnot. El Dietari del Procés II

Etcetera
ISBN: 978-8-4946-0646-5
publicat: març 2017
15.00 x 24.00 cm
394 pàg.
en estock
llibre en català

"Zeitnot. El Dietari del Procés II" és una obra d’art per l’avui i pel demà que narra la persistència del poble català en la seva travessia cap a la llibertat, no sense contratemps pel camí. El més important, el temps. El zeitnot, en escacs, és la situació en què al jugador li queda molt poc temps per moure i ha de pensar ràpid, amb el risc de no prendre la decisió adequada.
 
Coalicions a corre-cuita, investidures in extremis, invents desesperats, nous actors, sentències judicials, vel·leïtats, pressupostos... i el clam del poble materialitzat novament en manifestacions massives. Aquesta és la segona part de la partida oberta entre Catalunya i Espanya, iniciada amb el Pacte per la llibertat del 19 de desembre de 2012.

Són 24 nous mesos i 713 articles de crònica diària plens d’interpretació crítica, i amb un improperi, bajanada o insult contra el clam sobiranista per cada dia. Tot plegat, dividit en onze capítols que també extrapolen l’enfrontament polític a una partida d’escacs, i que marcaran el destí final del procés català. 

18.00 - en estock -

Altres llibres de la col·lecció Etcetera