Edicions Cal·ligraf

Pack Cuina:  2 llibres x 25€

Pack Cuina: 2 llibres x 25€

il·lustració:: Dani Torrent
Pack-ofertes
ISBN: 978-8-4947-5989-5
publicat: març 2018
14.00 x 21.00 cm
en estock
llibre en català

La cuina de la neta
Ester Marcos
148 pàgines

L’Ester tenia una àvia que a la cuina anava per feina, sense floritures ni entrebancs: cuinava perquè s’havia de menjar i li havia tocat fer-ho a ella. La mare, en canvi, és una altra cosa: li agrada cuinar, s’hi entreté i ho fa, segons afirma la seva filla, com els àngels.

La autora  és la síntesi del bo i millor de les dues antecessores: l’amor i el bon ofici de la mare per la cuina i el tarannà d’anar per feina de l’àvia, i d’aquesta suma de virtuts ha nascut aquest llibre jove, pràctic, multicultural, saborós i, fins i tot, divertit.
Un llibre ideal per a qui li agradi menjar bé i cuinar sense gaires dificultats per aconseguir que les amistats que has convidat a sopar quedin embadalides.
  
Cuinar per a la colla
Joan Sayeras
Jaume Torrent
Mercè Torrenta
166 pàgines

"Cuinar per a la colla" pretén ser una eina útil per a aquelles persones no professionals que els agrada cuinar i encaren el repte de fer-ho per a grups una mica nombrosos, des de les vuit fins a les quatre-centes persones.
 
A partir de la seva experiència personal, els autors ens proposen un recull de receptes i menús pràctics i adequats, amb les recomanacions i trucs necessaris per tal que ni el nombre de comensals ni l’envergadura dels estris impedeixi a ningú preparar un bon àpat amb la colla i gaudir-ne.

25.00 - en estock -

Altres llibres de la col·lecció Pack-ofertes