Edicions Cal·ligraf

Presentacions en la Setmana del llibre en Català - 15.9.2015

Edicions Cal·ligraf

Apunts inútils, Beatlemania i Barnasants

Dins els actes de la Setmana del llibre en català de Barcelona l'editorial Cal·lígraf ha presentat algunes de les seves darreres novetats: Beatlemania. Una crònica personal de Josep Maria Francino i Barnasants. Barricades de cançons un llibre amb fotografies de Juan Miguel Morales i textos de Josep Maria Hernández Ripoll. A l'apartat de traduccions Anna Casassas va presentar Apunts inútils de l'italià Virgilio Giotti. Finalment es va fer un avançament  de la revista cultural de l'editorial, Encesa literària.

El llibre sobre els Beatles va ser presentat pel Conseller de Cultura Ferran Mascarell i el periodista de TV3 Roger de Gràcia en un concorregut acte en el que es van recordar un munt d'anècdotes relacionades amb el grup de Liverpool, entre elles la seva visita, ara ha fet 50 anys, a Barcelona. El Conseller Mascarell, reconegut seguidor dels Rolling Stones i de la música en general, va recordar la seva etapa al món de la ràdio, en la què va compartir micròfons amb Josep Maria Francino durant uns anys, en diversos programes culturals i musicals, i va mostrar també, com no, la seva passió pels Beatles.

En el mateix marc, i també amb Roger de Gràcia com a presentador, el cantant Enric Hernàez i l’autor del text Josep Maria Hernández Ripoll, van parlar del llibre que recull els vint anys del festival de cançó d’autor més important d’Espanya

En un altra escenari, la traductora Anna Casassas va parlar de l'ofici de traductor i de les dificultats de la traducció al català d'un llibre tan excepcional i intimista com Apunts inútils, de l'italià Virgilio Giotti, que expressa de forma única el dolor d'un pare per la pèrdua de dos fills a la Segona Guerra Mundial.

Edicions Cal·ligrafEdicions Cal·ligrafEdicions Cal·ligraf

Distribució

VALENCIA, ALICANTE, MURCIA, ALBACETE
Gea Llibres
Tel: 961665256 - 961665249
gea@delibros.es

 
Edicions Cal·ligraf
Edicions Cal·ligraf
Edicions Cal·ligraf
Edicions Cal·ligraf
Edicions Cal·ligraf
Edicions Cal·ligraf
Edicions Cal·ligraf
Edicions Cal·ligraf
Edicions Cal·ligraf
Edicions Cal·ligraf