Capvespres de foc i de grana

ISBN: 978-8-4949-1996-1

Dodas i Noguer, Anna - Autora
Riba Sanmartí, Caterina - Curadora
Pou, Ester - Curadora
Preu base 18,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 18,00 €
Descompte
Recull de la narrativa de l'escriptora osonenca  Anna Dodas i Noguer apareguda en publicacions esparses o que encara restava inèdita a cura de Caterina i Ester Pou.
Descripció

Amb pròleg de Julià Guillamon

Capvespres de foc i de grana recupera la narrativa de l'escriptora osonenca Anna Dodas i Noguer, apareguda en publicacions esparses o que encara restava inèdita. Dodas és coneguda avui com a autora de dos poemaris: Paisatge amb hivern (1986), amb el qual guanyà el premi Amadeu Oller, i El volcà (1991). Es tracta d'una escriptora de qui Maria-Mercè Marçal, membre del jurat que li va concedir el premi Amadeu Oller, va afirmar: «Hi ha poemes que m’agradaria haver escrit jo».
La veu d’Anna Dodas i Noguer és colpidora, d’una bellesa esfereïdora, impregnada de dolor i d’un cert desafiament.
Malauradament, la seva producció és tan intensa com breu, ja que és veié truncada pel seu brutal assassinat mentre viatjava pel sud de França amb una amiga l’any 1986, quan la poeta tenia tan sols vint-i-tres anys. 
Més de trenta anys després de la seva mort, el llegat d’Anna Dodas ha tingut un impacte relatiu, per la qual cosa la publicació d'un volum amb la narrativa de Dodas era una assignatura pendent.

 - llegir un fragment -

Publicat
Decembre 2014
Mides
14.00 x 21.00 cm
Enquadernació
Tapa tova
N. Pàgines
146
Idioma
Català
Àrea de prensa