Condicions de compra

Condicions generals de compra a través del portal www.edicionscalligraf.com

 

1. Objecte

Aquest acord és d’aplicació a les compres que siguin efectuades a través del portal www.edicionscalligraf.com, que és administrat per Edicions Cal·lígraf SL (C/ Monturiol nº 2, 1º, 1ª (17600) Figueres, CIF B-55.119.218). La confirmació d’una operació de compra per part del client implica l’acceptació de la totalitat de clàusules recollides en el present acord. Atès que el contingut d’aquest acord podria ser modificat en el futur, s’entendrà que les condicions de l’acord aplicables a cada compra seran les que estaven publicades en el moment de confirmació de la comanda. Per aquest motiu, recomanem consultar aquestes condicions abans de la realització d’una comanda.

2. Procediment de compra

El procés de compra es realitza mitjançant els següents passos:

a) Escollir els productes desitjats del catàleg i afegir-los a la cistella de la compra. La relació de productes i la seva quantitat es podran modificar abans de confirmar la comanda.

b) Confirmar els productes i quantitats recollits en la cistella de la compra, i seleccionar el mètode de pagament i d’enviament.

c) Si no s’ha fet prèviament, es demanarà a l’usuari si es vol enregistrar com a client o vol entrar com a visitant. Aquest procés demanarà a l’usuari que introdueixi les seves dades de facturació en un formulari i té com a úniques finalitats: poder establir comunicació amb el client per resoldre incidències durant el procés de compra i lliurament de la mercaderia, facilitar el procés de compra de futures comandes. En cap cas aquesta informació serà emprada per realitzar altra mena de comunicacions o publicitat.

d) Efectuar el pagament mitjançant un servei de banca online segura. El client rebrà un e-mail de confirmació de la seva comanda. La realització amb èxit del pagament implica la confirmació de la comanda.

3. Informació sobre els productes. Preus

La informació tècnica i relativa als continguts dels productes que s’ofereixen a la venda es pot consultar en el portal web. El client també pot dirigir-se a l’adreça de contacte publicada en aquesta web per fer arribar qualsevol consulta addicional sobre els productes. El portal web i la cistella de la compra, mostraran sempre el preu vigent per als productes escollits. Aquests preus inclouen l’IVA corresponent i no inclouen les despeses d’enviament. Els preus tampoc inclouen qualsevol descompte que pogués ser aplicable. Els descomptes aplicables i les despeses d’enviament s’especificaran en el moment de confirmació de la comanda i sempre abans de la realització del pagament.

4. Formes de pagament

El pagament es realitzarà mitjançant tarja bancària. En el moment d’efectuar el pagament, el servei de banca online segura demanarà al client que introdueixi les dades de la tarja bancària en què desitgi que s’efectuï el càrrec.

5. Lliurament i cost de les comandes

Els productes adquirits pel client seran empaquetats adequadament i enviats pel mètode escollit, en el dia següent laborable de la comanda. Tret que s’indiqui un altre termini específic en el moment d’escollir el mètode d’enviament, els productes seran lliurats a l’adreça indicada pel client en un termini màxim de 15 dies, sempre que es tracti de territori espanyol. Caldrà consultar (per e-mail o telefònicament) els terminis de lliurament per a enviaments fora del territori espanyol. Els mètodes d’enviament possibles són:

a) Correus. Aquest és el mètode de lliurament preferent i que s’oferirà per defecte al client, amb un termini màxim d’entrega de 15 dies. Aquest servei és gratuït.

b) Servei de missatgeria. L’entrega mitjançant aquest servei serà de 2 a 3 dies laborables, amb un cost de 7 €. Per facilitar el lliurament per part del servei de missatgeria, recomanem al client que indiqui les franges horàries de lliurament preferides i que faciliti un número de telèfon en el moment d’enregistrar-se com a usuari.

Aquests terminis i preus son per comandes fetes dins de l’Estat Espanyol, per les comandes internacionals s’haurà de consultat preus de l’enviament i terminis al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Sigui quin sigui el mètode de lliurament escollit, Edicions Cal·lígraf SL declina qualsevol responsabilitat relativa al lliurament del producte si el client no pot recollir el lliurament a l’adreça indicada i exhaureix els terminis que el servei de missatgeria contractat o Correus ofereixen per a la resolució del lliurament. Es recomana consultar les condicions de lliurament del servei de missatgeria contractat o Correus en les seves respectives pàgines web.

6. Disponibilitat dels productes

Edicions Cal·lígraf SL vetlla per mantenir un stock suficient de tots els productes oferts a la venda a través d’aquest portal web per tal d’agilitzar el lliurament de les comandes. Tot i així, en cas de no estar immediatament disponible algun dels productes sol·licitats en una comanda, Edicions Cal·lígraf SL contactarà amb el client per informar-lo del temps estimat per poder servir el producte. Si el client no acceptés aquest termini es procedirà a l’anul·lació de la comanda i el reemborsament del pagament.

7. Anul·lació i devolució de comandes

Les comandes confirmades i pagades es podran anul·lar mentre no s’hagi expedit la mercaderia per part d’Edicions Cal·lígraf SL i es reemborsaran íntegrament. Si l’avís d’anul·lació es rep un cop s’ha efectuat l’enviament, aleshores es considerarà com una devolució. El client disposa d’un termini de 7 dies des de la recepció dels productes per fer-ne la devolució. Edicions Cal·lígraf SL reemborsarà el pagament corresponent o bé oferirà al client reenviar el mateix producte quan la devolució sigui originada per desperfectes físics. El client s’haurà de fer càrrec de les despeses d’enviament de la devolució, tret que aquesta es produeixi pels següents casos:

a) Quan el producte lliurat presenti desperfectes físics.

b) Quan la compra s’hagi efectuat erròniament per part del client i això hagi estat induït per errors en la informació o els preus exposats en la web en el moment de la compra i que siguin atribuïbles a Edicions Cal·lígraf SL.

No s’admetran devolucions de productes que hagin estat desprecintats, oberts o usats, o que no conservin el seu embalatge original.

8. Comunicacions

Les comunicacions relatives al procediment de compra es realitzaran preferentment per correu electrònic. En cas de consulta per part dels clients, recomanem adreçar-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per agilitzar la resposta.

9. Limitació de responsabilitat

Edicions Cal·lígraf SL no pot garantir la operativitat constant del servei de compra a través de la web, tenint en compte que depèn, entre altres factors, del correcte funcionament dels serveis de comunicació proveïts per operadors externs. Edicions Cal·lígraf SL no es farà responsable dels errors o omissions que pugui fer el client a l’hora d’introduir la informació pertinent per a la correcta realització de les compres, incloent la impossibilitat de realitzar el lliurament dels productes o d’establir comunicació amb el client per resoldre incidències a causa d’aquests errors o mancances. Tanmateix, intentarem assistir als clients per resoldre qualsevol incidència com millor puguem a partir de la informació disponible. Els textos, opinions i continguts recollits en els productes oferts a través del portal web d’Edicions Cal·lígraf SL són propietat dels seus respectius autors i Edicions Cal·lígraf SL declina qualsevol responsabilitat sobre els mateixos.

10. Legislació aplicable

Aquest acord és de naturalesa mercantil i resta sotmès a la legislació vigent de l’Estat espanyol. Els possibles conflictes que puguin sorgir per la interpretació de les clàusules que constitueixen aquest acord i que no pugui ser resolt per mutu acord de les parts es sotmetran als Jutjats i Tribunals de Figueres, renunciant expressament els clients a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.