Cap imatge assignada

A contrallum

ISBN: 978-84-126744-2-2

Bosch, Lluís S - Autor
Preu base 15,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 15,00 €
Descompte
Poemes
Descripció

«A contrallum és un llibre important. Ho és pel treball minuciós dels versos que hi observem, però també per la consistència que transmet un conjunt ben articulat amb una coherència interna que no respon tan sols a una mateixa mirada, sinó que, a més, Lluís Bosch ha sabut construir una obra molt travada i amb una temàtica i una escenografia harmoniosament definides, on ha sabut esquivar la temptació d’una simple recopilació de poemes inèdits.

Si la lectura d’A contrallum aconsegueix, d’una banda, meravellar-nos per la bellesa de les imatges, per la sensibilitat exquisida amb què hi emergeixen sentiments, perfums, colors,..., reïx al mateix temps a commoure’ns perquè en cap moment Lluís Bosch hi defuig el risc de l’emoció trasbalsadora, encara que la plasmi amb la subtilesa d’un esperit elevat, que li permet esquivar la mera expansió que massa sovint amara algunes vocacions poètiques.

A contrallum és, doncs, una fita rellevant en la trajectòria de Lluís Bosch, que el confirma com un autor que cal seguir de prop, però alhora és un magnífic exponent de la dignitat i la qualitat de la poesia catalana actual.»

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          CARLES DUARTE

Enquadernació
Tapa tova
Mides
14 x 21 cm
N. Pàgines
65
Idioma
Català
Publicat

Març 2023

Àrea de prensa