Cap imatge assignada

Apologia de l’Empordà. De Banyuls a les illes Formigues - Ebook

ISBN: 978-8-4121-7343-7

Febrés, Xavier - Autor
Preu base 9,99 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 9,99 €
Descompte
A Xavier Febrés , li agrada l'Empordà, l’ha recorregut amb un deteniment especial i descabdella una història que encaixa totes les peces gràcies a l’estil consolidat a l’hora de mirar el món i invitar a gaudir-ne.
Descripció

El fet de publicar aquests escrits sobre l’Empordà no converteix Xavier Febrés —un dels estudiosos més veterans de Josep Pla— en un autor monotemàtic. També ha publicat llibres sobre França, Itàlia, Grècia o l’Argentina. Senzillament, li agrada aquest tros de país, l’ha recorregut amb un deteniment especial i descabdella una història que encaixa totes les peces gràcies a l’estil consolidat per l’autor a l’hora de mirar el món i invitar a gaudir-ne.

Arrenca amb un capítol sobre les comarques contigües del Rosselló i el Vallespir, perquè fa temps que intenta convèncer els amics i els coneguts que alguns dels indrets més inspirats de l’Empordà se situen a les terres catalanes de França. A continuació recorre els misteris de Cadaqués i el cap de Creus, la capitalitat de Figueres, els pobles de l’Alt Empordà, les terres i els mars del comtat d’Empúries, el Quadrat d’Or del Baix Empordà, els voltants de Palafrugell, les ombres del massís del Montgrí i els confins de Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

Llegir fragment

 

Publicat
Juny 2020
N. Pàgines
275
Enquadernació
Ebook
Idioma
Català
Àrea de prensa