Fauna fantàstica del Fluvià

ISBN: Fauna fantàstica del Fluvià

McCragh, Carles - Autor
Torrent Riba, Dani - Il·lustracions
Preu base 15,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 15,00 €
Descompte
Relats per a petits i grans als qui la fantasia i el sentit d’humor els ajuda a viure, caminant per un món imaginari.
Descripció

El Fluvià és un riu màgic, i això fa que al seu voltant hi visquin éssers que no es podrien donar en cap altre riu, terra o paratge d’aquest món. D’on li ve aquest delectable encantament, aquesta graciosa característica que el fa ser origen i niu de criatures tan fantàstiques com meravelloses? Segurament de la diversitat i bellesa del paisatge que l’envolta, que va des de les salvatges i frondoses muntanyes, boscos i valls de la Garrotxa, passant per la captivadora plana de l’Empordà, fins a la Mediterrània.

Els qui neguen, amb preteses raons, la seva existència, cap prova en poden aportar; són els qui també ens volen fer dubtar de l’existència de les fades i els elfs. Gent que no veu més enllà del seu nas. Els qui coneixem aquestes bestioles màgiques
no tenim la culpa de que s’amaguin tan bé i que es facin invisibles als ulls de qui no vol creure-hi.

El compendi de relats de Carles McCragh junt amb les il·lustracions de Dani Torrent fan que Fauna fantàstica del Fluvià  sigui una lectura estimulant per a tots aquells, petits i grans, als qui la fantasia i el sentit d’humor els ajuda a viure, caminant per un món imaginari.

Llegir fragment

Publicat
Juliol 2017
Mides
14.00 x 21.00 cm
N. Pàgines
92
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Català
Àrea de prensa