Carles Riba. Biografia i antologia poètica comentada

ISBN: 978-8-4947-5982-6

Manent i Segimon, Albert - Biògraf
Medina, Jaume - Antologia comentada
Riba, Carles - Poeta
Preu base 19,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 19,00 €
Descompte
Carles Riba és un dels noms referencials de la cultura del nostre país. Poeta, narrador, crític literari, traductor i acadèmic, la seva trajectòria vital i intel·lectual és d’una intensitat aclaparadora.
Descripció

 

Carles Riba és un dels noms referencials de la cultura del nostre país. Poeta, narrador, crític literari, traductor i acadèmic, la seva trajectòria vital i intel·lectual és d’una intensitat aclaparadora. Algunes de les seves traduccions — l'Odissea d’Homer, els Poemes de Kavafis, etc.— es mantenen encara avui com a cims indiscutibles de la llengua catalana. L’obra poètica de Riba, no gaire extensa però fonamental, va marcar el camí de les generacions successives. Vida i obra, doncs, entrellaçades per les plomes de l’escriptor Albert Manent i l’estudiós Jaume Medina, que ens ofereixen una visió completa del que va ser i del que va escriure Carles Riba.
                                                  
«Per a entrar en la meva poesia no cal més iniciació que la que procuren una bona gramàtica i un suficient diccionari; i amb ella un sentit del que és el moviment poètic, del que són els mètodes i els mitjans per a l’expressió poètica.»
                                 Carles Riba

Llegir fragment

Publicat
Desembre 2019
Mides
14.00 x 21.00 cm
Enquadernació
Tapa tova
N. Pàgines
212
Idioma
Català
Àrea de prensa