Manresa, 1979

S'inicia en la música al Conservatori  de Manresa on estudia piano amb Glòria Massegú. Posteriorment es llicencia en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i l'any 2001 viatja a Buenos Aires per aprofundir en la  direcció cinematogràfica  a la Universidad del Cine (FUC), així com també  per conèixer el folklore musical argentí a la Escuela de Música Popular de Avellaneda.

Durant més de deu anys ha alternat l'activitat cinematogràfica amb la musical, dirigint documentals, curtmetratges i videoart. Ha compost la música d'algunes pel.lícules, obres de teatre i instal.lacions artístiques i ha treballat amb cineastes com Joaquim Jordà, Jose Luís Guerín i Isaki Lacuesta.

L'any 2011 entra a  l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) d'on obté el títol superior en composició.  Les seves obres sovint tenen un plantejament multidisciplinar fent dialogar la música amb la dansa, el vídeo, la poesia i les narracions. 

És fundadora i directora, juntament amb Lluïsa Espigolé i Cristina Zafra, de l’Escola de Música i Centre de Creació ÀRTIC de Barcelona.