(Barcelona, 1951-2023)

Fill del dibuixant Antoni Batllori Jofre, publica els primers dibuixos a finals dels anys seixanta a Mata Ratos i En Patufet i comença a col·laborar el 1973 a El Noticiero Universal. Des de 1980 publica una tira diària d'actualitat política, primer al diari esmentat, després al Diari de Barcelona i a partir de 1995 a La Vanguardia. També col·labora a l'Avui (Les quatre cantonades), a El País (amb el pseudònim Tonight) i a El Jueves, entre altres publicacions i il·lustracions de llibres.

Ha rebut els premis al Millor observador de la realitat política (Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs, 2000), lnternacional d'Humor Gat Perich (2004), Joan Junceda (Associacio Professional d'l·lustradors de Catalunya, 2004) i Ciutat de Barcelona (apartat mitjans de comunicació, 2007).

L'any 2013 va il·lustrar amb 83 dibuixos el llibre Hic et nunc. Aquí i ara... encara parlem llatí (Libros de Vanguardia), que també signen els seus amics Pere Led i Josep Manuel Udina. L'any 2015 va liderar el projecte Monument a les il·lusions perdudes (MALIP), una escultura de granit de quatre metres d'alçària, instal·lada a la cruïlla rambla de Poblenou-Diagonal de Barcelona.