Cap imatge assignada

La ilusión de otra cosa

ISBN: 978-8-4120-1510-2

Halac, Ariel - Autor
Preu base 16,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 16,00 €
Descompte
Novel·la mestissa, que beu dels clàssics nord-americans del gènere negre i de l'exuberància literària llatinoamericana, en un còctel explosiu en què  Ariel Halac barreja el somni americà amb la picaresca llatina.
Descripció

14 de agosto, 2003
Mi cumpleaños 40 termina aquí, en el Krome Detention Center. Nací el 14 de agosto de 1963. El astrólogo dice que soy Caballo de Fuego: Arrastra con vehemencia a los que quiere hacia sitios donde nadie quiere terminar, hasta producir un desastre”. La predicción es acertada, soy la principal víctima de mí mismo. 
Me llamo Alejandro Mijan. Soy el Jorobadito, el séptimo loco. Acaban de identificarme detrás de un vidrio esmerilado los otros seis locos: el astrólogo, el peluquero, el abogado, el Langa, el prestamista y el aviador. 
Sasha, la Coja, mi mujer, me traicionó. Varios inmigrantes, incautos, narraron su historia en un libro que nunca va a existir: La Ilusión de Otra Cosa. Ellos también me han denunciado.

Així comença una història en la qual la fúria desfermada de la natura, sumada a la bogeria política que va desembocar en la guerra de l'Iraq i la destrucció de les Torres bessones, condicionen i arrosseguen tràgicament la vida d'un fugitiu del corralito argentí. Un perdedor, que paradoxalment pretén sobreviure gràcies a la venda de les biografies d'altres perdedors, a la capital del món de l'emigració llatina: Miami.
 
La ilusión de otra cosa com Miami, és una novel·la mestissa, que beu dels clàssics nord-americans del gènere negre i de l'exuberància literària llatinoamericana, en un còctel explosiu en què Ariel Halac barreja el somni americà amb la picaresca llatina.

Llegir fragment

Publicat
Maig 2019
Mides
14.00 x 21.00 cm
N. Pàgines
140
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Castellà
Àrea de prensa