Moll de la Fusta, Barcelona

Com ja és habitual a començaments de setembre s’inaugurà el curs editorial amb la Setmana del Llibre en Català al Moll de la Fusta de Barcelona. Aquest any hem compartit parada amb Llibres de Segle i Café Central, companys de fatigues d’altres Setmanes i excel·lents editors, majoritàriament de poesia.
La Setmana, amb alguns dies de calor asfixiant va servir per fer la presentació en societat del llibre commemoratiu del desè aniversari d’Edicions Cal·lígraf, TRÀNSIT. Prosopopeia de la infància, amb poemes de Pau Riba il·lustrats amb dibuixos de la seva germana Mercè. Un llibre que va tenir una gran acollida de públic i va ser de llarg el mes venut de la nostra editorial i de la parada.
Dins d’un apartat dedicat als llibres de viatges es va presentar A sotavent. Memòries d’un mariner de terra endins, la novel·la marinera de Ton Novellas basada en el diari que havia escrit el seu avi, sobre els viatges al voltant del món que va fer enrolat en vaixells de vela a principis del segle XX.

La pluja va deslluir l’acte i va reduir molt el públic que va anar fugint a mida que les lones preparades per tapar el sol eren incapaces de protegir de la pluja.
Vam poder compartir bones estones amb amics i lectors i lectores que es van visitar als llarg d’aquests deu dies de fira.

 

    fira        firaires 1          fira 1

 

    Juvert        Juvert 1          dani

 

   Ton Novellas         Ton Novellas 1          firaires 

 

    pau 3        pau         pau 2