Gran cabotaje. Del Mar Rojo a Barcelona con escala en Port Natal

ISBN: 978-84-942994-4-5

Pineda, Cecilio - Autor
Preu base 18,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 18,00 €
Descompte
Un apassionant viatge en companyia d'un jove en la seva iniciació com a Segon oficial d'un vaixell mercant
Descripció

Navegábamos en demanda del Mar Rojo aprovechando la contracorriente costera que discurre por el Canal de Mozambique a pocas millas de la provincia portuguesa de ultramar de igual nombre. Con el Canal de Suez cerrado a cal y canto, nuestro armador, un italiano de Pésaro con domicilio fiscal en Lugano, se había empeñado, mediante la circunnavegación de África, en mantener una línea más o menos regular con el mítico y bíblico Mar Eritreo.

Cecilio Pineda relata l'apassionant viatge en companyia d'un jove en la seva iniciació com a Segon oficial d'un vaixell mercant ... pero él era el capitán y yo el segundo oficial en mi primer embarque de piloto y había que tragar quina
Mitjançant un viatge al voltant d'Àfrica descobrim ciutats i ports mítics d'aquells i aquelles continent: Beira, Aden, Djibouti, Port Natal, etc. Però sobretot la vida diària d'un vaixell mercant a la dècada dels setanta del passat segle. Un microcosmos en el qual s'aguditzen  els caràcters i la convivència és un exercici d'equilibris que no sempre és manté.

 Llegir fragment

 

Publicat
Gener 2015
Mides
14.00 x 21.00 cm
N. Pàgines
173
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Castellà
Àrea de prensa