La volta al Rock a 33 revolucions

ISBN: 978-8-4946-0640-3

Moreno López, Ramon - Autor
Preu base 20,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 20,00 €
Descompte
Un apassionant recorregut pel món de la música rock en el seu sentit ampli o, el que és el mateix, de la música popular del nostre temps.
Descripció

Tots guardem a la nostra memòria algunes cançons que ens han canviat la vida, o com a mínim, que han marcat una època de la nostra trajectòria vital. Discos i cançons que són ja imprescindibles, que ens generen un record inesborrable o que, senzillament, reclamen la nostra atenció.
 
Ramon Moreno, estudiós de la música moderna, autor de l’imprescindible Diccionario de los Beatles i d’una gran quantitat d’articles que ha publicat en algunes de les principals publicacions del país, fa una tria personal —i per tant subjectiva però amb voluntat d’universalitat—, d’alguns dels discos que al llarg de la història del rock, dels anys cinquanta fins l’actualitat, més han destacat i influït.

La volta al Rock a 33 revolucions és un apassionant recorregut pel món de la música rock en el seu sentit ampli o, el que és el mateix, de la música popular del nostre temps.
 
El rock, a través de les seves cançons, dels seus discos, ha reflectit sentiments d’amor, de ràbia, de rebel·lia, d’inquietud, de festa… Ho ha fet tan sols amb una senzilla guitarra o a través de sons complexos treballats als estudis d’enregistrament.
 
Els vint-i-cinc discos triats són en aquest llibre mésque una excusa per parlar dels seus autors o del context històric, cultural i musical en què van nàixer. Els discos són, en realitat, els grans protagonistes d’aquesta història de la música rock escrita amb voluntat divulgativa.
                           Del pròleg de Xavier Castillón

Llegir fragment

Publicat
Octubre 2016
Mides
14.00 x 21.00 cm
N. Pàgines
295
Enquadernació
Tapa tova
Idioma
Català
Àrea de prensa