Cap imatge assignada

Pack 2 llibres de novel·la històrica

ISBN: 978-8-4944-0040-7
Preu base 40,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 40,00 €
Descompte
Dues trepidants novel·les basades en fets històrics
Descripció

Barbarroja, el pirata del Maditerráneo

Rafael Algarra

Baba Oruk, també conegut com Barbarroja és el primer de la una saga de pirates que van terroritzar els pobles de la Mediterrània durant els regnats de Ferran el Catòlic i Carles I. Era una família d'origen cristià que va viure de la pesca fins que Oruch decidir córrer la aventura de la mar. Era una època conflictiva, on els cavallers de Rodes lluitaven contra les hosts de Soleimán el Magnífic.
Fet presoner i condemnat a galeres, Barbarroja es guanya una fama de diable de la mar per la seva crueltat implacable. Qui per als occidentals és un pirata, i un cabdill per als musulmans, va dominar el nord d'Àfrica subjugant el poder de les arrogants monarquies europees. La sola menció del nom Barbarroja, atemoria als habitants de les costes mediterrànies, que patien les seves contínues i sagnants ràtzies.
Barbarroja, el pirata del Mediterráneo és un relat històric i una apassionant novel·la d'aventures, amb el rude Oruch-Barbarroja de protagonista, acompanyat del seu germà Jaradín, el jueu Sinán, coneixedor de les ciències astrològiques, Kara Hassan i molts altres personatges de nefesta memòria en els mars de la Mediterrània.

 

Quilmes, la llegenda

Marc Grijalvo

L’any 1492 Cristòfol Colom va descobrir un nou continent, unes noves terres que els espanyols conqueriren entrant pel nord, per la serralada andina, on es desferen del poderós imperi Inca. De manera veloç van anar estenent el seu control cap al sud i a l’oest, però, malgrat tot, van trigar segles a exercir el control absolut de la regió.
Per aconseguir aquest control i poder espoliar-ne les riqueses, s’hi practicà un extermini brutal i sistemàtic de totes les cultures i pobles que hi van trobar. 
El que es va conèixer com a descobriment d’Amèrica va ser un dels més grans genocidis de la història de la humanitat.
Però malgrat la brutalitat dels mètodes dels invasors espanyols, a la regió andina on avui hi ha l’actual Argentina, les valls Calchaquíes van resistir a un exèrcit que no havia trobat aturador en tot el continent.
Els quilmes van ser un dels pobles més rebels de les valls i plantaren cara a l’invasor. Durant molt de temps havien format part dels límits de l’Imperi inca, assimilant-ne gran part dels trets culturals, fins al seu esfondrament. L’any 1664, més d’un segle i mig després del descobriment de Colom, el poble dels quilmes encara escapava al control dels conqueridors. 
La llegenda quasi oblidada d’aquests homes i dones, que van morir per una terra lliure, enllaça per un fet fortuït amb el nostre present per donar peu a una trepidant novel·la de misteris i aventures.