Cap imatge assignada

Pack 2 llibres d'aventures

ISBN: 978-84-942994-4-5
Preu base 25,00 €
Preu base amb impostos
Preu de venda 25,00 €
Descompte
Dues novel·les que ens descobreixen indrets i situacions poc conegudes
Descripció

El río de una sola orilla, del crimen del río Etumbe a la independència

José Antonio López Hidalgo 

Un restaurador de llibres antics es trasllada a una missió claretiana a la selva de Guinea per intentar salvar de la destrucció uns exemplars de la biblioteca, danyats per l'excés de vida. Són els anys immediatament anteriors a la independència i la colònia espanyola viu moments d'incertesa i tensió amb la població local. Durant el seu treball troba una carpeta amb documents desordenats que parlen de la trobada del primer goril·la blanc, el famós Floquet de Neu; altres es refereixen a un claretià, el pare Lainez, la sola menció crea un inexplicable mur de silenci. Un crim no resolt a les ribes del riu Etumbe, narrat en la misteriosa carpeta, ens porta a descobrir un retrat impactant de les misèries d'una descolonització que no va ser precisament exemplar.

 

Gran cabotaje. Del Mar Rojo a Barcelona con escala en Port Natal

Cecilio Pineda

L'apassionant viatge d'un jove en la seva iniciació com a segon oficial d'un vaixell mercant que fa la ruta que rodeja les costes africanes, descobrint ciutats i ports mítics d'aquell continent: Beira, Aden, Djibouti, Port Natal, etc.

Però sobretot és el relat de la vida diària d'un vaixell mercant a la dècada dels setanta de el passat segle. Un microcosmos en què s'aguditzen els caràcters i la convivència de la tripulació en un exercici d'equilibris que no sempre es manté.